fredag den 27. september 2019

Hjemmefra; Familiehemmeligheder 2

Erling Jepsen fortsætter fortællingen om familiehemmelighederne i "Hjemmefra - Familiehemmeligheder 2", 2019. 
Som forventet kom der en 2'er:-)
Erling starter på gymnasiet i Haderslev, og det ligger så tilpas langt fra Gram, at han er nødt til at flytte hjemmefra og bo på kollegie. Han kan ikke længere holde ud at bo under samme tag som sin neurotiske far!
Året er 1972, og Erling er 16 år. Han skal lære at klare sig selv, og han skal lære at passe ind mellem andre mennesker. Det er en helt ny og anderledes verden, der åbner sig. Ikke mindst pigerne! De er noget mere frigjorte end dem i Gram..
Det kniber for ham ind i mellem, men Erling finder på historier for at gøre sig mere interessant, og for at skjule den baggrund han kommer fra.
Han får 2 særlige venner. Den ene deler Erlings store passion for den klassiske litteratur, og den anden lukker ham ind i sit hjem - hvor Erling undrer sig meget over familien. Her er det nemlig moderen, der bestemmer.
Vi følger Erlings op- og nedture i det første halve år i Haderslev. Alle oplevelserne bliver fortalt med det der glimt i øjet, som den voksne Erling Jepsen mestrer så godt. Min bedre halvdel, som ellers ikke er den store læser, læste også "Hjemmefra", og syntes også godt om den.

Ingen kommentarer: