mandag den 18. februar 2008

De 3 E'er

Evaluering, evaluering og evaluering!

Jeg har lært en masse om de muligheder, der findes på nettet! Noget af det kan jeg bruge personligt, og noget vil jeg ikke selv bruge, men kan formidle det videre til andre, der kunne være interesserede.

Min favorit er del.icio.us! At kunne samle gode links på ét sted, og at det er tilgængeligt ligegyldigt hvilken pc man sidder ved, det er guld værd.

Jeg har valgt at have mine RSS-nyheder på min personlige iGoogle homepage, det er nemmere, synes jeg, at tjekke der, end at have dem til at være på min blog. Det er nok en smags sag.

LibraryThing, Flickr, Facebook og Myspace er sider jeg har kikket på, men som ikke har den store interesse.

Wikipedia, og wiki's iøvrigt, er en god måde at dele viden på. Man skal bare huske de kritiske briller, men det skal man jo altid på internettet. Afhængig af hvad man skal bruge informationerne til, er det vigtigt at finde et alternativt opslagsværk at få verificeret sine oplysninger i.

Det har været godt at deltage i workshoppen, virkeligt lærerigt. Jeg er kun lidt træt af, at have misforstået beskeden fra mandag d. 11, om at punkterne 5-7 skulle have været lavet hjemme, og ikke mandag d. 18 på workshoppen.

mandag den 11. februar 2008

Om LibraryThing.

Jeg har svært ved at se, hvad jeg personligt kan bruge LibraryThing til. Jeg kan forstå, at nogle mennesker ønsker at dele de oplevelser, de får ved at læse en god bog, men jeg har nok i oplevelsen selv, og har ikke det samme behov for at dele.
Men det kan være nyttigt at kende til LibraryThing, det kan jo formidles videre, at en sådan mulighed findes.
Der er mulighed for at søge bøger i Bibliotek.dk, det gør det nemmere at søge danske bøger!

Min første blog!

Det her er så min første blog nogensinde! Det er en del af en workshop, hvor meningen er, at lære at kommunikere elektronisk. Når jeg får mere styr på det, kan jeg komme til at dele nogle af de ting, der optager mig, med andre ligesindede.